GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Med mindre än en vecka kvar till julafton vill vi på SteamTeam Nordic AB passa på att önska en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Det har varit ett prövande år för oss alla men det har samtidigt varit imponerande att se den medmänsklighet och kärlek som visats världen över. Se till att ta hand om er, era nära och kära, vänner, familj och kollegor och skänk dem en extra tanke över kommande ledigheter. Tänk på att det viktigaste vi har är hälsan!

Vi på SteamTeam Nordic kommer att hålla öppet under större delen av jul -och nyårshelgen med endast stängt den 30/12-2020. Notera dock att vi kommer att vara reducera personalstyrka under vecka 53 och vecka 1 vilket kan medföra längre svarstider.

Jag personligen vill tacka alla för ett gott samarbete under året som varit och jag ser fram emot nya spännande uppdrag framöver!