SteamTeam fortsätter att växa!

Vi hälsar Malin Carlström välkommen till SteamTeam Nordic AB!

Malin kommer närmast från Scania där hon, trots sin ringa ålder, arbetat länge med tekniska frågor och projektledning. Hon har en utbildning och bakgrund som ingenjör från KTH och besitter stort tekniskt kunnande.

Hos SteamTeam Nordic AB kommer Malin initialt att arbeta som projektingenjör men kommer med tiden även få större tekniskt ansvar.

Vad visste du om SteamTeam innan du började hos oss?

”Med en sambo i branschen så vill jag tro att jag hade ganska bra koll på företaget. Det har dock visat sig att jag har begränsad teknisk kunskap inom ånga och kondensat – något jag ser fram emot att lära mig mer om!”

 Vilken är din drivkraft i arbetet?

”Jag har alltid haft ett mål att hela tiden försöka lära mig nya saker – framför allt inom området teknik. Finns det en möjlighet att verkligen gå in på djupet på saker så ser jag också det som en rolig utmaning, något jag hoppas kunna göra inom området ’ånga’. Jag ser också en stor vinning i att jobba i en miljö med bra och trevliga medarbetare.”

 Varför beslöt du dig för att börja arbeta på SteamTeam?

”Jag ser det som en riktigt rolig utmaning att få utveckla, och fördjupa, mig mer inom området ångteknik. Eftersom jag har en bakgrund från Scania så skall det också bli kul att arbeta i en mindre verksamhet och lära mig det!”

 Vad gör du när du inte jobbar?

”Lite beroende på sommar- och vinterperiod, men det blir mest att umgås med nära familj och mina fantastiska barn (3 och 5 år). Utöver det blir det träning och friluftsliv (åka skidor, promenader, fiske och grilla)!”