I fokus, del 4 – SteamAqua

Som en del i SteamTeams mål att sprida kunskapen vidare presenterar vi nu del 4 i vår artikelserie – SteamAqua.

I del 4 vill vi belysa TLVs senaste innovation på marknaden – SteamAqua. SteamAqua, som för ett par år sedan enbart var en prototyp, har senaste tiden gjort stora framsteg och vi kan snart erbjuda våra kunder ”Instantaneous Hot Water via Indirect Heating with Steam”. Innovationen har tagit fart i Asien där den används flitigt inom livsmedelstillverkning och läkemedel. SteamAqua presenterades på TLVs distributionsmötet i Japan i slutet på 2016 och kommer till Europa i början av 2018!

Vill ni hålla er uppdaterade så tveka inte att kontakta oss på office@steamteam.se

För ytterligare information hänvisar vi till TLVs hemsida. Det finns även ’success stories’ att läsa.