SteamTeam expanderar och nyanställer!

SteamTeam presenterar stolt sin nya medarbetar Andreas Ringström! Andreas har ett förflutet inom ångbranschen och är mycket skicklig när det kommer till styr, reglering och vattenbehandling. Som serviceingenjör på SteamTeam kommer Andreas att arbeta med underhåll samt projektering av ång -och kondensatsystem som teknisk konsult.


Tre snabba frågor till Andreas;

– Vad anser du själv vara din största styrka?

Jag har alltid brunnit för felsökning och efterföljande problemlösning – och tycker själv att jag har blivit ganska bra på det. Det finns en tillfredsställelse i att hjälpa kunden hitta en väl fungerande teknisk lösning, oavsett initialt problem!

– Vilka utmaningar ser du framför dig på SteamTeam?

Med ett kort förflutet inom ångbranschen ser jag nu stora möjligheter att äntligen få lära mig mer om ’form och funktion’ inom ånga och kondensat. Jag vill, likt mina nya medarbetare, förstå ångans väsen djupare och utifrån den kunskapen hjälpa kunder med ång-relaterade problem.

– Vad gör du helst på fritiden?

Jag har alltid haft ett stort intresse för idrott. Jag spelar själv ishockey i Ältas veteraner och lacrosse i Farsta Cobras samtidigt som jag deltar i sonens ungdomslag i ishockey. Man kan väl säga att det går en hel del tid åt sport i veckorna.


Vi på SteamTeam önskar Andreas en fortsatt intressant framtid här hos oss och vi är övertygade om att han kommer att bidra med ny kunskap! Om ni vill lära känna Andreas bättre så finner ni hans kontaktuppgifter här!


If you have no more interest in receiving these emails please unsubscribe.