Om

SteamTeam Nordic AB grundades 1993 av personal med tidigare erfarenhet från ångbranschen och är idag ett väletablerat företag som kan erbjuda de flesta tjänsterna inom området. Förutom armaturförsäljning erbjuder vi även konsultation, installation, service samt kursverksamhet och utbildning inom området ånga. Anställda hos SteamTeam Nordic AB har för avsikt att kravlöst anpassa de tekniskt bäst lämpade lösningarna för just ert behov.

Med vår mångårig erfarenhet anser vi att det finns ett stort utrymme för effektivisering i de flesta ångsystem i svensk industri. Med ökade krav på minskad påverkan på miljön vill SteamTeam Nordic AB här vara med och bidra till en bättre framtid. Tillsammans med våra kunder vill vi därför hitta såväl kostnads -som energibesparingar i ångsystemen. På det sättet sparar våra kunder både pengar och bidrar till att värna om miljön.

Att ha som avsikt att erbjuda marknaden ett komplett koncept för ånga och kondensat är att ha stora krav och förväntningar på sig. Vi på SteamTeam har över två decennier åtagit sig denna uppgift och erbjuder idag anläggningsanpassade funktionslösningar både teoretiskt och praktiskt. Vi finns idag lokalt representerade med kontor i Stockholm samt Malmö och utför uppdrag åt kunder i hela Sverige såväl som utomlands.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Du finner våra kontaktuppgifter här.