Den pilotstyrda reglerventilen!

SteamTeam har länge och stolt marknadsfört TLVs produktsortiment i Sverige. Idag tar vi en närmare titt på den pilotstyrda reglerventilen COSR med intern sensor-ledning för sekundärtrycket. Intern sensor-ledning för sekundärtrycket eliminerar den konventionella installationen med extern sensor-ledning som vi finner hos många andra reglerventiler.

COSR-serien är en reduktion av COS-serien, som har inbyggd separator och ångfälla, och erbjuder kunden; (I) advanced pilot regulator designs that maintain secondary steam pressure accuracy during adverse process conditions, (II) long service life due to major internal components made of stainless steel and, amongst others, (III) large surface area integral screen for pilot valve that extends trouble-free service.

COSR-serien är i vårt tycke en mycket välkommen vidareutveckling and den konventionella reglerventilen. Läs mer om de olika reglerventiler vi erbjuder här!