SteamTeam expanderar och nyanställer!

Vi hälsar Daniel Johansson välkommen till SteamTeam Nordic AB!

Trots sin ringa ålder har Daniel varit i branschen i snart 10 år och besitter stort kunnande om industriventiler samt dess kringutrustning. Daniel kommer närmast från SAMSON Mät –och Reglerteknik AB där han arbetat som försäljnings -och projektingenjör. Tidigare erfarenheter har Daniel ifrån Vimab AB som servicetekniker.

Hos SteamTeam Nordic AB kommer Daniel arbeta med allt från offert -och orderhantering till kontroll av ångfällor, projektdesign samt service och felsökning av ångsystem.

Vad visste du om SteamTeam innan du började hos oss?

”SAMSON, där jag arbetade innan, hyrde kontor av SteamTeam i Stockholm så jag skulle säga att jag känner medarbetarna samt företaget ganska väl. Jag har även i samband med olika projekt hos tidigare arbetsgivare tagit hjälp och bollat idéer i olika applikationer med anställda på SteamTeam.”

 Vilken är din drivkraft i arbetet?

”Jag har alltid haft ett mål att försöka lära mig nya saker – framför allt teknik. Jag ser också en stor vinning i att jobba i en stressfri miljö med bra och trevliga medarbetare.”

 Varför beslöt du dig för att börja arbeta på SteamTeam?

”En riktigt rolig utmaning att få utveckla mig inom ångteknik och arbeta mer fokuserat inom detta område. Jag kommer också få arbeta lite mer praktiskt igen vilket jag ser fram emot samtidigt som jag får helhetsbilden av projekt där man hjälper kund från start till mål.”

 Vad gör du när du inte jobbar?

”Lite beroende på sommar- och vinterperiod, men det blir mest att umgås med vänner och sambon. Utöver det blir det träning, MTB och ett nyfunnet intresse för friluftsliv.”